Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤ’ ΕΜΕ-Ο Βίος και τα Πάθη μου, τόμος β

???????????????????????????????

Ο Ροβήρος Μανθούλης παρουσιάζει το καινούριο του βιβλίο που είναι ο δεύτερος τόμος του αυτοβιογραφικού , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤ’ ΕΜΕ-Ο Βίος και τα Πάθη μου . Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 8 μμ στον πολιτιστικό χώρο των Εκδόσεων Γαβριηλίδη, Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι.

Ο 2ος αυτός τόμος είναι η συνέχεια του πρώτου -των 610 σελίδων- επίσης γεμάτος από «Βίο και Πάθη», από απρόοπτα και συμπτώσεις ανά τον Κόσμον. Επίσης πλούσιος σε ιδέες και κρίσεις για τα ιστορικά, τα καλλιτεχνικά, τα πολιτικά και τα κοινωνικά δρώμενα που βρίσκουν καταφύγιο σε αυτόν τον τόμο.

Θα μιλήσουν :

Ο σκηνοθέτης Νίκος Θεοδοσίου και στέλεχος του Νεανικού Πλάνου που αντιπροσωπεύει τον Ροβήρο Μανθούλη στην Ελλάδα.

Η Ντέπη Βρεττού, Ραδιοφωνική παραγωγός-διεθνείς συμπαραγωγές ΕΡΤ, με την οποία συνεργάστηκε ο παππούς μου προσφέροντας τις ταινίες του για την απρόσκοπτη λειτουργία της αντιστασιακής ΕΡΤ-Open.

Ο Άρης Εμμανουήλ, Πρώτος βοηθός του Ροβήρου Μανθούλη στις ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ που γύρισε το 1983 και που –άλλη μια σύμπτωση- έχει κάνει την εκδοτική επιμέλεια του βιβλίου του σήμερα..

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Κοσμόπουλος που πρόσφατα ανακάλυψε μια σημαντική αρχαιολογική ταινία και ίσως μοναδική στον κόσμο, που είχε χαθεί και που είχαν γυρίσει ο παππούς μου με τον Ηρακλή Παπαδάκη και Φώτη Μεσθεναίο, Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, με κυρίαρχη συμμετοχή του αρχαιολόγου Γιάννη Μηλιάδη, Διευθυντή της Ακρόπολης και του Μουσείου της το 1961.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί η ταινία Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s